Nejnovější recenze ze sekce Podsedlové objímky
Pěkný design, plní co má
kvalita
Uvedená podsedlová objímka je v 100% kvalitě, sedlovka v sedlové trubce drží. Jsem s tímto produktem velice spokojený. Za mou osobu doporučuji.
Force Al podsedlová objímka je na 100% funkční, jednoduchá montáž a sedlovka v trubce po dotažení pevně sedí. Jsem s tímto produktem velice spokojený.
Plní to co má.
- Dobrý pomocník.
- Není.
- splnilo očekávání
- vše v naprostém pořádku
M-Wave Al podsedlová objímka - tato objímka vyřešila ukotvení zadního nosiče. Na rámu zn. Autor (je to rám starší výroby) nejsou návarky pro kotvící štoubky držáků zadního nosiče. Jedná se o průměr 28,6 mm na rámovou sedlovou trubku do které se zasouvá samotná sedlovka která je spojena se samotným sedlem. Pro dotažení objímky na rámové trubce je zapotřebí momentový klíč s nádstavcem imbusovým 8Nm. S uvedeným výrobkem jsem velice spokojený, 100% kvalita za rozumnou cenu. Tento rozměr se špatně schání. Většinou se jedná o doprodej zásob
- ok
Sedí.
- používám na více kolech. je možné připnout nosič i když na to kolo není vybaveno
- nic.
- Zpracování
- Barevné varianty
Dobře vypadá a díky barevným variantám jsem mohl doladit k barvě rámu a vidlice.
Perfektně sedí na rámové trubce, a i esteticky dobře vypadá a hlavně plní svůj účel aby sedlovka držela na svém místě. Jsem spokojený.
- Dobrý
- rychloupínak
- design
Rychlá montáž a skvěle drží.
- Lehký
Není asi nic co dodat. Snadná montáž, lehký, funkční.
poněvadž mám stejné rychloupínáky,zvolil jsem i stejného výrobce pro tento produkt
- Plní funkci pro kolo bez přípravy na nosič.
- Dobrá cena a dělá co má.
Zobrazuji 21 - 40 ze 155 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...8 Další »